Cele mai gustoase nuci umplute cu ciocolată pentru noaptea dintre ani

Extrem de căutate, nucile vor trona întotdeauna pe masa de Revelion. Aveți rețeta celor mai gustoase nuci cu ciocolată pentru noaptea dintre ani.

Iată rețeta celui mai delicios și căutat desert pentru noaptea dintre ani: nuci umplute cu ciocolată. Veți fi surprinși să vedeți cât de repede se prepară.

Cele mai gustoase nuci pentru noaptea dintre ani

Meniul pentru Revelion a fost mereu un motiv de dispută? Nu mai trebuie să vă faceți probleme ce dulciuri puneți pe masa în noaptea dintre ani Nucile vă vin în ajutor. Pentru că nu sunt orice fel de nuci, ci unele magice. Pentru obținerea acestui minunat desert, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 ou, 75 g unt topit și răcit, 75 ml lapte dulce, 50 g zahăr, 1 linguriță cu vanilie. De asemenea, vă va mai trebuie 1 praf de sare, 1/2 linguriță cu amoniac,  stins în zeamă de lămâie, 300 g făină. Pentru cremă: 2 ouă, 150 g zahăr, 150 g unt, 100 g ciocolată, 2 lingurițe cu esență de rom, 2 linguri cu nucă măcinată fin.

Nu folosiți decât aluatul rece

Potrivit jamilacuisine.ro, mixați ouăle întregi cu zahărul și un praf de sare până se umflă și se albesc. Adăugați apoi untul topit, laptele, vanilia, amoniacul stins în zeamă de lămâie și treptat și frământați până aluatul devine ferm și nelipicios. Puneți în folie de plastic și lăsați la frigider până se pregătește crema.

Pentru a obține crema, mixați ouăle întregi cu zahărul pe baie de abur până se îngroașă, apoi adăugați ciocolată mărunțită și untul tăiat cuburi mici. Omogenizați bine crema și luați de pe foc, apoi adăugați esență de rom și nucile. Lăsați la răcit, apoi introduceți în frigider. Scoateți aluatul din frigider, încingeți aparatul sau forma de nuci și ungeți cu puțin ulei. Formați bile mici din aluat și puneți în formă. Cojile de nuci se curăță bine de excesul de aluat, iar resturile se mărunțesc și se pun în cremă. Se umplu apoi cojile de nuci cu crema și se unesc două câte două. Se pun la rece să se frăgezească și se păstrează în frigider.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata