Celebra cântăreață Olivia Newton-John a pierdut lupta cu viața. Care e marea dorință a familiei

Olivia Newton John, una dintre marile artiste ale lumii, a plecat într-o lume mai bună, la vârsta de 73 de ani. Anunțul trist a fost făcut de soțul vedetei, care însă nu a spus care a fost motivul decesului.

„Inspirația ei de vindecare și experiența de pionierat cu medicina plantelor continuă cu Fondul Fundației Olivia Newton-John”

”Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniștită în California de Sud, în această dimineață, înconjurată de familie și prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă.

Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind experiența sa cu cancerul la sân. Inspirația ei de vindecare și experiența de pionierat cu medicina plantelor continuă cu Fondul Fundației Olivia Newton-John, dedicat cercetării medicinei plantelor și a cancerului.

În loc de flori, familia cere ca orice donație să fie făcută în memoria ei către Olivia Newton-John Foundation Fund (ONJFoundationFund.org)”, a spus pe contul său de Facebook soțul celebrei cântărețe și actrițe, John Easterling.

Olivia a fost nominalizată la Globurile de Aur

Olivia a văzut lumina zilei în 1948 în Cambridge, Anglia, iar vocea ei cu adevărat extraordinară a propulsat-o în rândul celor mai bune artiste din lume. Cariera ei a luat amploare, odată cu filmul „Grease” , unde a interpretat-o remarcabil pe Sandy, o elevă australiană, îndrăgostită de John Tavolta.

Pentru talentul său a fost nominalizată la Globurile de Aur. În anul 2018, ea a anunțat că se tratează de cancer la coloana vertebrală, după ce s-a luptat la începutul anilor ’90 și din 2017 cu o altă boală nemiloasă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata