Celebrul comediant Micutzu, între agonie și extaz. Ce s-a întâmplat cu unul dintre cei mai apreciați artiști

Invitat în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar, Micutzu a făcut dezvăluiri incredibile despre viața sa.

A trecut prin momente cumplite în care s-a confruntat cu depresia și nimeni nu a știut cât de greu i-a fost și cât de mult a luptat cu propria persoană ca să scape de această pacoste. Dar acum Micutzu are o viață frumoasă, pentru care e recunoscător.

Fac niște lucruri la care efectiv am visat că o să le fac la un moment

’’Cei mai frumoși ani încă sunt. E o perioadă foarte frumoasă în viața mea, fac niște lucruri la care efectiv am visat că o să le fac la un moment dat și toată perioada a fost una foarte frumoasă. Și liceul a fost foarte frumos și copilăria a fost foarte frumoasă. Am o viață foarte frumoasă’’, a declarat Micutzu în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu” realizat de Mihai Morar.

Citește și  S-a redeschis Centrul Vechi al Capitalei. Care sunt regulile pentru clienți

Depresia a venit în primul an după facultate

Când această afecțiune s-a instalat, Micutzu n-a înțeles care a fost motivul, dar a avut mare noroc de prieteni adevărați, care l-au ajutat să scape de acest moment neplăcut.

’’Anul ăla a fost nasol. A fost nasol pentru că eu nu știam pe vremea aia ce înseamnă să ai depresie sau atacuri de panică. Eu nu știam. Abia apăruse în România asta cu depresia. Că s-ar putea să ai depresie. «Te-ai uitat la prietenul ăla al tău sau la vecinul tău în ultimele 20 de zile?

S-ar putea să sufere de depresie». Și se pare că aveam depresie, dar eu nu știam. Un an de zile mă simțeam ca o fantomă plinuță care merge pe stradă și nu înțelege ce face pe planeta asta, dar am avut foarte mare noroc de prieteni apropiați care m-au ajutat, cu răbdare, fără să transforme totul într-o dramă. (…) â

Citește și  Vlăduța Lupău a povestit despre marea durere a vieții. Nimeni nu a știut asta până acum

Dacă aș fi aflat că am o depresie și ce înseamnă depresia și anxietatea și atacurile de panică, probabil lucrurile ar fi prins o doză de dramă mult mai adâncă în mintea mea. Așa, eram pur și simplu o stafie care nu înțelege ce se întâmplă’’, a mai spus Micutzu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata