Celebrul dansator nea Mărin, declarații șocante despre despărțirea nepotului său de Theo Rose. Nu știam nimic

Nea Mărin susține că nu s-a așteptat la așa ceva, deși și-a avertizat nepotul că Theo este schimbată de când a cunoscut succesul. Nepotul său însă, a rămas neschimbat.

Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta

„Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El (n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa a fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui.

Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit… Lumea a luat-o cum a luat-o”, a spus Nea Mărin la Antena Stars. Theo Rose și Alex Leonte au fost împreună timp de cinci ani. Înainte de a se cupla cu artista, Damian Anghel, regizor la serialul Clanul a fost iubitul unei mari artiste, regizorul Lia Bugnar.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata