26 27

Celebrul Maluma, șocat de gestul unei tinere la concertul său. Ce a făcut când s-a trezit lângă el cu lenjerie intimă a fetei

O româncă l-a lăsat pe celebrul Maluma perplex. Aceasta a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni, niciodată.

Celebrul Maluma, șocat de gestul unei tinere la concertul său. Ce a făcut când s-a trezit lângă el cu lenjerie intimă a fetei

Vedetele României au venit în număr mare la concertul de la București al celebrului Maluma. Dintre toate femeile prezente, una a ieșit în relief după ce și-a aruncat lenjeria intimă de culoare albă la picioarele artistului.

Când a văzut asta, Maluma s-a aplecat, a ridicat obiectul, apoi a privit-o extrem de surprins. Au fost zeci de concerte pe care acesta le-a avut, dar nimeni nu a făcut așa ceva până acum. Ulterior, Maluma a lăsat lenjeria intimă pe jos și și-a văzut de ceea ce știe să facă cel mai bine.

Citește și  Jador, mesaj dur pentru primarul Timişoarei. „Faceţi Timişoara de râs. Nu voi mai veni să cânt acolo”

Nicole Cherry s-a fotografiat cu artistul

Printre cei care au fost să se distreze alături de Maluma s-a numit și proaspăta mămică Nicole Cherry. Vedeta noastră n-a putut să rateze ocazia, s-a fotografia cu artistul, apoi a postat imaginea pe contul său de socializare. E lesne de înțeles că poza a strâns multe aprecieri de la fani.

Și-a promovat noul album

Vineri, 8 aprilie, artistul columbian Maluma a urcat pe scena de la Romexpo pentru a-și promova albumul Papi Juancho, scos pe piață la mijlocul anului 2020. Acesta a mai venit în București în 2018 când a participat la festivalul de muzică latino „El Carrusel”. În cariera sa Maluma a câștigat 1 Latin Grammy Award, 2 Latin American Music Awards și 4 Billboard Latino Music Awards.