Celia, la un pas de despărțire. Ce se întâmplă cu familia cântăreței

Se poate și la case mai mari… Celia a fost la un pas de despărțire. Să fie oare începutul sfârșitului mariajului cântăreței?

Celia a trecut prin momente extem de grele în căsnicia sa. A fost la un pas de despărțire. Se pare că situația s-a remediat.

Celia, la un pas de despărțire. Ce se întâmplă cu familia cântăreței

A fost la un pas de despărțire și a confirmat acest lucru într-o emisiune la Antena Stars. Ce s-a întâmplat cu căsnicia Celiei? Cântăreața a declarat că toată povestea a început după ce a pierdut o sarcină, moment în care a devenit extrem de vulnerabilă. În plus, ea și soțul nu comunicau aproape deloc. Dar situația s-a schimbat, pentru că cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

Celia este împreună cu soțul său de șapte ani

Frumoasa cântăreață este împreună cu soțul său, Ardeli Ancuţa de șapte ani și au o minune de copil, pe nume Angelo Ioan. Chiar dacă au fost la un pas să-și spună adio, au o relație extrem de închegată, iar cei doi sunt acum mai îndrăgostiți ca niciodată.

celia

“Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi.

Pe lângă o bază construită pe iubire, cântăreaţa a mai spus încă un secret care poate salva o relaţie:

Nu trebuie să cauţi perfecţiunea. Eu nu sunt perfectă, ar trebui ca fiecare să ştie ca nu este perfect. Trebuie să te bucuri de ceea ce ai. E clar că, uneori, ne mai dăm şi cap în cap, pentru că suntem diferiţi. Eu sunt într-un fel, el în altul şi e şi frumos să fie aşa. Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect, dar împreună suntem ceea ce trebuie”, a declarat vedeta.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.