Certuri și despărțiri la emisiunea Mireasa. Aron a părăsit-o pe Elena

Când a intrat în casa Mireasa și l-a văzut pe Aron, inima Elenei a început să bată cu putere. A fost convinsă că el e omul care-i va șterge lacrimile și o va face fericită.

Certuri și despărțiri la emisiunea Mireasa. Aron a părăsit-o pe Elena

Cei doi au pornit într-o cunoaștere și au fost la un pas să se declare un cuplu. Din păcate însă, o discuție despre căsătorie le-a schimbat direcția.

Totul a început când bruneta i-a mărturisit că nu vrea să se cunune religios. Există însă și un motiv, fata afirmând că într-un pasaj din slujba de cununie se specifică că femeia trebuie să se supună bărbatului, iar ea nu va accepta niciodată acest lucru.

Foarte credincios, Aron a încercat să-i explice partenerei sale că nu trebuie să ia literalmente cele spuse în cartea sfântă, însă Elena a fost neclintită: ”Eu vreau să fie o cale comună”.

Citește și  Laura Cosoi a dat primele detalii despre botezul micuței Lara. Unde se va ține marele eveniment

Mesaj de la tatăl lui Aron

Nici Aron n-a stat pe gânduri, iar vorbele sale au fost extrem de tăioase. El i-a spus brunetei că nu acceptă să trăiască în păcat și să nu primească binecuvântarea în fața Divinității, așa că singura soluție rămâne despărțirea. Amândoi au fost supărați din cauza deciziei luate dar, orgolioși din fire, nici unul nu vrea să cedeze.

În plus, tatăl lui Aron, care este preot i-a trimis un mesaj fiului său în care explică că familia lui s-a supus totdeauna legilor creștine și a respectat ceea ce spune Biblia. Părintele susține că îi respectă Elenei alegerile, este dreptul său să aibă orice fel de opinie, însă nu va accepta niciodată să aibă o noră care nu e în cea mai strânsă legătură cu Dumnezeu.

Citește și  Ion Țiriac le face "surprize" copiilor. Nu toți vor moșteni averea sa

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata