Cezar Ouatu trece prin momente grele. Și-a pierdut fratele

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, Cezar Ouatu, trece prin momente grele. Și-a pierdut fratele.

Nu s-a gândit nici o secundă că viața i-ar putea da o asemenea palmă. Cezar Ouatu e distrus. Fratele său mai mare a murit.

Cezar Ouatu trece prin momente grele. Și-a pierdut fratele

Simpaticul și talentatul cântăreț Cezar Ouatu e distrus. Fratele său a murit și a postat pe pagina sa de facebook un mesaj dureros. Teodor, fratele pe care l-a iubit enorm, s-a stins din viață pe 13 decembrie. Acesta va fi condus pe ultimul drum pe 15 decembrie, la Ploiești. „O zi grea pentru mine …

Fratele meu iubit , cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu! Prea devreme, iubirea mea! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu! Tăticul nostru te așteaptă sus! Sunt trist rău! Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor v-a fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!”, a fost mesajul postat de Cezar Ouatu pe contul de Facebook.

Citește și  Adriana Bahmuțeanu a ținut doliu după despărțirea de Prigoană. A făcut și colivă

Când a murit tatăl său, Cezar era pe scenă

Cu câțiva ani în urmă Cezar a rămas și fără omul pe care l-a adorat și care i-a fost mentor, tatăl său. Momentul a fost cu att mai tragic, cu cât a primit mesajul trist când se afla pe scenă. „Eram în Germania, pe scenă. Am primit un SMS, am deschis telefonul și am citit: „Cezar, suntem la Filarmonică. Florin a murit”…nu vreau să continui, mereu mă ia cu…

A fost tragic. L-am lăsat zâmbind la un festival de jazz…Trecerea asta e cumplită, cu toată filosofia de pe lumea asta, că spiritul rămâne. Când se duce materia, crede-mă, simți nevoia să te înțepe barba aia a lui, să te îmbrățișeze”, a mărturisit cântăretul în urmă cu ceva timp. Cezar Ouatu mai are un frate, din cea de a doua căsnicie a tatălui său, Darius.

Citește și  Doliu la Casa Albă. A murit fratele lui Donald Trump

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.