Charlotte, în scandal cu Ioana Năstase. Fiica lui Ilie Năstase pune piciorul în prag

După o perioadă în care Ioana Năstase a făcut declarații șocante despre Charlotte. Fiica sportivului spune tot ce are pe suflet. S-a săturat să tot fie criticată de oameni care nu știu nimic despre ea.

Cred că își dorește doar atenția media și să apară prin ziare! Să fie clar, eu niciodată nu am avut copii. 

Charlotte i-a dat o replică usturătoare Ioanei, iar amândouă par să nu se mai oprească din a-și arunca cu vorbe grele. „Niciodată nu am întâlnit-o pe actuala lui nevastă, care spune numai minciuni!

Cred că își dorește doar atenția media și să apară prin ziare! Să fie clar, eu niciodată nu am avut copii. Nici nu am pierdut vreun copil!  Ea nu știe nimic despre mine. Nu știu de ce se bagă ea că nu e treaba ei. E disperată să apară!”, a declarat Charlotte, potrivit click.ro.

Ce a spus Ioana Năstase

Ioana a reacționat cu câteva săptămâni în urmă și i-a luat apărarea lui Ilie Năstase, după ce fiica lui, Charlotte, a spus vorbe foarte grele la adresa lui. Ea a acuzat-o că minte și că nu a făcut nimic în viață până acum.

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe.

Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună. Le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină. Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui.

O iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea.”, declara Ioana Năstase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata