Cine a bătut-o pe Andreea Mantea cu coada de mătură

Una dintre cele mai iubite vedete ale televiziunii, Andreea Mantea a făcut mărturisiri de suflet despre copilărie și mama sa. Cine a bătut-o cu coada de mătură.

A bătut-o cu coada de mătură, dar i-a fost alături în orice moment al vieții. Andreea Mantea face dezvăluiri speciale despre mama sa.

Cine a bătut-o pe Andreea Mantea cu coada de mătură

Potrivit tacataca.prosport.ro, Andreea Mantea a vorbit cu multă dragoste despre mama sa, cea care i-a fost tot timpul alături.

”În copilarie si adolescenta, mama a fost mana de fier, a folosit si coada de matura, si papucul, atunci cand o suparam. Dar a fost si blanda, si calda. A stiut exact ce sa ne invete si cum sa indrume. La fel ca mine, si ea este extrem de sensibila, dar si foarte puternica, in acelasi timp; stie sa se impuna atunci cand este cazul. Ma sustine, este alaturi de mine, a suferit alaturi de mine, ma incurajeaza atunci cand am nevoie. Este o mama model”, a spus Andreea Mantea, citată de tvmania.ro.

andreea mantea

Nu îi place să se vadă la televizor

Chiar dacă este protagonista unui show de proporții la Kanal D, Andreea Mantea a făcut dezvăluiri incredibile, mărturisind că nu îi place să se vadă la televizor  „E un lucru pe care trebui să-l spun în premieră. Prietenilor le-am spus, nu am spus la televizor vreodată. Eu nu suport să mă văd la televizor. Eu nu mă uit la mine (…) Eu dacă sunt în bucătărie și mă aud la televizor, nu mai pot să tai nici ceapa. Nu pot să mă ascult, nu pot să mă văd. Așa sunt eu, eu sunt naturală. Eu nu pot să-mi pun o mască.

Oamenii nu cred că m-ar iubi dacă aș fi așa”, a declarat Andreea Mantea. Cât privește filmările alături de fiul său, bruneta a spus că este cel mai dificil coleg pe care l-a avut până acum.  „Este cel mai dificil coleg de până acum. Suntem parteneri în această emisiune pentru că trăim tot felul de lucruri, lucruri amuzante. Îl am și pe David alături de mine, împreună ne plimbăm și aflăm tot felul de povești frumoase, tot felul de oameni frumoși. Am filmat peste tot”, a mărturisit vedeta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.