Cine este noul șef al clanului Duduianu

În urmă cu o lună, România a fost zguduită de vestea morții lui Emi Pian. Cine este noul șef al clanului Duduianu.

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian a lăsat familia și prietenii îndurerați. Cine este noul șef al clanului Duduianu.

Cine este noul șef al clanului Duduianu

Toată lumea se aștepta ca după moartea lui Emi Pian, să-i ia locul unul dintre frați. Cine este acum noul șef al clanului? Nimeni nu s-ar fi dus vreodată cu gândul la așa ceva. Tradiția clanului Duduianu va fi dusă mai departe, potrivit Spynews de vărul lui Pia, George. Tot George va fi și cel care va face în continuare transmisii în direct de pe pagina de facebook.

emi pian

George și-a deschis un canal de Youtube

Pasionat de media ca și Emi Pian, acesta vrea ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine. În consecință, și-a deschis un canal de YouTube. Acolo face vlog și povestește despre ceea ce se întâmplă în aceste momente în clan, după plecarea la Domnul a lui Emi Pian. Interesant este faptul că  într-unul dintre clipurile video de pe Youtube, George Pian a cerut bani mai multor persoane publice. Printre acestea se numără Leo de la Strehaia, dar și manelistul Dani Mocanu.

Ce face acum presupusul ucigaș al interlopului

Legat de cel care i-a curmat viața lui Pian, Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, se știe că se află în arestul Poliției Capitalei. Tânărul este acuzat că l-a ucis pe Florin Mototolea. Pentru că interlopii i-au pus gând rău, autoritățile au avut grijă să ia măsuri de siguranță.

„Cum existau semnale că s-ar putea ajunge la răzbunări, bărbatul acuzat de omor a fost încarcerat într-o cameră cu arestați despre care se știe că nu creează probleme. Persoane care nu sunt violente și care nu au legături cu lumea interlopă. În curtea de aer, care oricum e supravegheată de agenți, arestatul iese separat, alături de cei din camera lui pentru a nu interacționa cu multă lume”, a declarat o sursă judiciară pentru Libertatea.

 

.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.