Cine este soția lui Mihai Gâdea și de ce prezentatorul o ține departe de lumina reflectoarelor

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori, Mihai Gâdea, are o soție superbă și o familie unită, însă acesta preferă să fie cât mai discret în ceea ce îi privește pe cei pe care-i adoră.

Cine este soția lui Mihai Gâdea și de ce prezentatorul o ține departe de lumina reflectoarelor

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea și Agatha Kundri sunt împreună de 15 ani, iar din mariajul lor puternic a venit pe lume un înger: Maisha Karina. Dar cine este frumoasa sa soție? Agatha, fiica unui pastor adventist, a abosolvit Universitatea de Vest din Timisoara în 2004.

Soția lui Mihai Gâdea este însă și o afaceristă de succes. Ea deține în buricul Capitalei o grădiniță cu afterschool, o afacere pe care a început-o de la zero și de care este extrem de mândră. În acest business a fost prinsă și soția sa Naomi. Și dacă soția lui Mihai Gâdea este sociologul grădiniței, Naomi este un excelent manager.

A participat la competiții de triatlon

Ineditul abia acum vine. Sunt foarte puțini cei care de pasiunile Agathei. Ea a participat ani buni la competiții de triatlon, care presupun probe de înot, atletism și ciclism.

În ceea ce-l privește pe Mihai Gâdea, prezentatorul a studiat istoria și și-a luat doctoratul în acest domeniu în 1999, dar este și absolvent al Facultății de Teologie Adventistă.

Anul trecut, Mihai Gâdea și soția lui au trăit mari emoții. Fiica lor a luat bacalaureatul și a fost acceptată la la o universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business.

“Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a mărturisit atunci prezentatorul. Karina e pasionată de muzică și fotografie, dar a ales să facă altceva în viață, spre marea bucurie a familiei.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata