Cine este soția lui Nicușor Dan

Unul dintre cele mai interesante figuri din politica românească, Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Cine este soția acestuia.

Despre viața privată a lui Nicușor Stan se știu foarte puține. Cine este soția noului primar al Capitalei.

Cine este soția lui Nicușor Dan

Se iubesc la fel ca în prima zi, dar puțină lume știe cine este soția lui Nicușor Dan. De profesie matematician, primarul Capitalei este fondatorul Asociației Salvați Bucureștiul. De ani buni, acesta este căsătorit cu Mirabela Grădinaru, de profesie manager la o mare companie auto. De asemenea, cei doi au devenit părinți în urmă cu câțiva ani.

Cei doi s-au cunoscut în 2015

Moldoveancă autentică, Mirabela Grădinaru s-a născut la Vaslui și aici trăiesc toate persoanele cele mai importante din viața ei. Mirabela și Nicușor au început o poveste de dragoste cu 15 ani în urmă. “Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă.

Citește și  România, pe locul 18 la Eurovision 2022. Care a fost reacția lui WRS, reprezentantul României

nicusor dan

Dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța. Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai mulți prieteni. Am zis să mergem seara în Club A. Clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte Iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere. Dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câțiva ani Mirabela Gradinaru pentru vreameanoua.ro.

Nicușor Dan plătește chirie 500 de euro pe lună

Noul primar al Bucureștiului locuiește alături de soția sa într-un apartament dintr-o casă veche din sectorul 5. Acesta plăteşte chirie peste 500 de euro pe lună. Potrivit stirileprotv.ro, în momentul în care s-a anunțat că e câștigor, fetița a fost supărată. Ea şi-a întrebat mama dacă în aceste condiții, tata va mai veni acasă.

Citește și  Vladimir Putin și-a ascuns familia într-un oraș subteran. Ce are de gând liderul de la Kremlin

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.