Cine i-a făcut declarație de dragoste Lidiei Buble. E unul dintre cei mai râvniți burlaci

Cu puțin timp în urmă, Lidia Buble a mărturisit că a fost mereu fascinată dar și îndrăgostită de Cătălin Botezatu. Acum, cel mai râvnit burlac i-a făcut o declarație de dragoste artistei.

Lidia Buble e în culmea fericirii. Cătălin Botezatu i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor.

Cine i-a făcut declarație de dragoste Lidiei Buble. E unul dintre cei mai râvniți burlaci

Celebrul designer Cătălin Botezatu i-a făcut o declarație de dragoste Lidiei Buble. Aceasta susține că a fost îndrăgostită de vedetă de când se știe. Designerul a postat pe facebook o fotografie în care cei doi se îmbrățișează. Comentariul lui Botezatu spune totul: „Mereu în inima mea”. Imediat, Lidia a repostat imaginea, mărturisind că îl iubește, la rându-i.

lidia buble

Cântăreața dormea cu poza lui Botezatu sub pernă

Cu ceva timp în urmă, blonda a declarat că mult timp a dormit cu fotografia lui Cătălin Botezatu sub pernă. Lidia a mărturisit că acesta i-a intrat în inimă din momentul în care a venit în orașul său natal, Deva, pentru o prezentare de modă.

„În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o față obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă.

Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face”,a declarat Lidia Buble pentru kfetele.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.