Cine sunt în viața reală actorii principali din serialul Fiica ambasadorului

Telenovela Fiica ambasadorului are un succes răsunător, grație actorilor care își joacă rolurile cu adevărat fantastic, dar și a decorurilor spectaculoase. Iată cine sunt cei care ne-au fascinat.

Cine sunt în viața reală actorii principali din serialul Fiica ambasadorului

Fenomenalul serial Fiica ambasadorului aduce în prim plan o poveste impresionantă de viață pusă în scenă de doi actori extrem de talentați din Turcia. Este vorba de Nare, interpretată de talentată Neslihan Atagul, cunoscută din serialul Dragoste infinită și Sancar, interpretat de actorul Engin Akyürek, cunoscut publicului din serialul Fatmagul.

Cine este frumoasa Neslihan Atagul? Actrița de origine turcă a văzut lumina zilei în anul 1992, într-o familie modestă, dar a primit o educație cum rar se mai poate vedea în zilele noastre. Ea a dorit să ia drumul artei din copilărie și a studiat Facultatea de Teatru în cadrul Universitii Yeditepe. Harul cu care a fost înzestrată de Divinitate a făcut să se facă remarcată în Turcia chiar de la primele apariții.

Citește și  Smiley are mari probleme cu banii. A decis să revină la actorie

În România, Neslihan a devenit celebra datorită rolului principal din serialul Un destin la răscruce, difuzat în anul 2014. Un film cu noroc pentru actriță, întrucât pe platourile de filmare l-a cunoscut pe actualul ei soț, Kadir Dogulu. Ulterior, tânăra a jucat într-un alt serial cu rezonanță, Dragoste infinită, în care partener i-a fost un alt actor celebru, Burak Ozcivit.

Sancan a studiat Facultatea de Istorie

În ceea ce-l privește pe Engin Akyürek, care-l aduce în fața lumii pe Sancar, acesta este considerat în acest moment unul dintre cei mai buni actori ai Turciei. El s-a născut în anul 1981, în Ankara, iar părinții au fost mereu trup și suflet pentru copilul lor și l-au sprijinit pentru a-și vedea visul cu ochii.

Pasiunea pentru actorie a descoperit-o în adolescență, dar a studiat Facultatea de Istorie, devenind profesor. Doar că Dumnezeu a ales alt drum pentru Engin. După ce a fost marele câștigător al unui concurs de talente, în anul 2004 a debutat pe platourile de filmare ale primului serial în care a fost cooptat să joace. Au urmat apoi multe colaborări de succes, iar începând cu 3 ianuarie face echipă bună în telenovela Fiica ambasadorului, în care joacă rolul principal, Sancar, alături de Neslihan Atagul.

Citește și  Diana Munteanu a ajuns piele și os

Din distribuție mai fac parte nume mari, precum Erdal Küçükkömürcü (Güven), în vârstă de 63 de ani, Gonca Cilasun (Halise), în vârstă de 56 de ani, Doğukan Polat (Yahya), 31 de ani, Cemre Öktem (Zehra), 28 de ani, Uraz Kaygılaroğlu (Gediz), 34 de ani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata