Cine sunt socrii lui Ștefan Bănică Jr.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lavinia Pârva și s-a aflat adevărul despre cine sunt socrii lui Ștefan Bănică Jr.

Au ieșit la iveală detalii neștiute despre familia lui Ștefan Bănică Jr. Cine sunt socrii acestuia.

Cine sunt socrii lui Ștefan Bănică Jr.

Sunt de opt ani împreună, au o relație frumoasă și un copil superb. Acum s-a aflat cine sunt socrii lui Ștefan Bănică Jr. Aceștia se numesc  Florin și Stela Pârva și spun sursele, au o situație financiară extrem de bună. Părinții Laviniei Pârva sunt originari din Timișoara și au o viață foarte frumoasă din toate punctele de vedere.

Socrul lui Ștefan Bănică Jr. este în vârstă de 60 de ani și este funcționar public în cadrul Primăriei Timișoara. Sursele spun că acesta a avut un venit anual în 2017, adică în jur de 30000 de lei, respectiv 2500 de lei pe lună. În prezent, veniturile lui Florin Pârva au crescut substanțial și a ajuns să câștige aproape dublu pe lună, spune kanald.ro.  Dar spun sursele, nici veniturile soției nu sunt de neluat în seamă.

lavinia parva

Ștefan Bănică a primit 20.000 de euro la un concert

Nici pentru Ștefan Bănică banii nu sunt o problemă, iar situația actuală nu l-a afectat deloc pe artist. Mai mult, se spune că acesta câștigă chiar și 20.000 de euro la un eveniment. Acesta și-a înființat în anul 2004 firma Marbel Concert SRL, o societate prin care își desfășoară toate activitățile.

Într-un interviu mai vechi, Ștefan Bănică Jr. a declarat că a avut un mare avantaj și pentru că a fost fiul marelui actor Ștefan Bănică. „Sunt mai mult în lumea adulților. Sunt locuri unde, dacă mă recunosc sau dacă află cine sunt, e un avantaj în comportamentul lor față de mine, mă simt mult mai bine primit, cam astea. Plus mândria că sunt fiul și nepotul unor asemenea artiști, ăsta e cel mai mare avantaj pentru mine. Am o istorie frumoasă”, a declarat artistul.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.