Ciprian Napi, liderul clanului Rinu, primește mii de euro ca să-și cumpere mâncare

Richard Gheorghe, cunoscut ca și Napi, arestat preventiv pentru uciderea lui Emi pian, primește mii de euro în închisoare pentru mâncare.

În timp ce alți deținuți mor de foame, Richar Gheorghe, cunoscut ca și Napi, primește mii de euro de la interlopi ca să-și cumpere mâncare.

Richard Gheorghe, zis Napi, liderul clanului Rinu, primește mii de euro ca să-și cumpere mâncare

Chiar dacă se află în arest, lui Napi nu îi merge deloc rău. Sursele spun că primește mii de la euro de la interlopi ca să-și facă toate poftele. Mai mult, se aude, că o singură masă de-a sa depășește pensia multor români pe lună. Surprinzător, chiar polițiștii sunt cei care îi cumpără, mâncare, sucuri sau orice are nevoie, spun surse din apropierea acestuia.

Ce scrie în dosarul de arestare a fraților Pian

“La adresa din București, sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane. În jurul orei în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut. Printre aceștia s-a numărat și Emi Pian, însoțit de fiul acestuia Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte.

Citește și  Cătălin Botezatu a stat într-o închisoare de maximă siguranță

emi pian

În timpul jocului, între Gheorghe Richard Emanuel şi Mototolea Florin au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut, Remus Mincă, datora bani atât victimei, cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe”, au declarat mai multe surse pentru Gândul.

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost înmormântat pe 9 august. Potrivit Antena 3, acesta își doarme somnul cel de veci la Cimitirul Tudor Vladimirescu. Au venit să-l conducă pe ultimul drum maneliştii Florin Salam şi Sorin Copilul de Aur, care i-au cântat. La înmormântare poliția a preferat să închidă porțile cimitirului pentru că nu mai făceau față oamenilor care au vrut să-l vadă pentru ultima dată.

Citește și  Cum a fost prinsă Elena Udrea de polițiștii din Bulgaria. Ar fi vrut să ajungă la Atena

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.