Citiți această rugăciune la Sfântul Dumitru pe 26 octombrie. Face adevărate minuni

An de an, pe 26 octombrie, întreaga creștinătate îl cinstește cu slavă pe sfântul Dumitru. Citiți această rugăciune și toată viața vi se va schimba.

Această rugăciune către sfântul Dumitru vă va fi de mare ajutor în viață. Face adevărate minuni cu cei care cred.

Citiți această rugăciune la Sfântul Dumitru pe 26 octombrie. Face adevărate minuni

Este unul dintre sfinții care nu vă lasă niciodată la greu. De ziua sa, se citește această rugăciune aducătoare de mari bucurii.  Potrivit societatea.ro, cine rostește rugăciunea cu multă credință și speranță va avea mult bine în viață. Se spune că este atât de puternică încât se spune că nici o dorință nu va rămâne neîndeplinită.

„Sfinte Dumitru, tu ai fost ales de Dumnezeu și hărăzit să ocupi funcția de proconsul, în timpul crudului persecutor al creștinismului, Maximilian. Lucrul acesta ți-a îngăduit să poți vesti cu mai multă ușurință și autoritate cuvântul mântuitor al sfintei Evanghelii. Tu nu te-ai lăsat impresionat nici de promisiunile tiranului, nici de amenințările lui. Ci ai renunțat la orice demnitate lumească pentru a câștiga fericirea veșnică.

”Mijlocește-mi și mie harul să gust măcar în parte fericirea”

Împărțind toate bunurile tale celor săraci ai mers la închisoare. Cântând cel mai frumos imn de biruință al creștinilor: ‘Aleluia.’ Străpuns de sulițele ucigașilor te-ai asemănat cu Mântuitorul tău răstignit pe cruce. Te rog mijlocește-mi și mie harul să gust măcar în parte fericirea pe care o dă trăirea sinceră a credinței. Binecuvântează-mă și pe mine, ca să mă pot împotrivi greutăților pe care le întâlnesc în strădania de a-mi apăra credința.

Bunul Dumnezeu a răsplătit cucernicia și dragostea cu care ai indurat toate suferințele săvârșind nenumărate minuni cu moaștele tale. Care atunci când au fost găsite emanau un parfum plăcut mirositor. Dă-mi și mie harul să fiu în viață o plăcută mireasmă a lui Cristos în mijlocul lumii stricate. Și să duc pe cât mai mulți pe drumul mântuirii prin pilda și rugăciunea mea. Amin.”

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.