Clanul Duduianu s-a supărat pe poliție. I-au fost luate bunuri personale

Rudele lui Emi Pian s-au supărat rău pe poliție. Anaser le-a pus gând rău oamenilor legii pentru că i-a confiscat mai multe bunuri personale.

Florin Duduianu, zis Anaser, vrea să se răzbune polițiști pentru că i-au confiscat mai multe bunuri personale din casă.

Clanul Duduianu s-a supărat pe poliție

În timpul raziilor de amploare care au vizat clanurile Duduianu și Sadoveanu, polițiștii i-au confiscat lui Anaser mai multe bunuri personale. Interlopul foc și spune că acestea sunt luate abuziv. Printre acestea se află și dovezi ale întâlnirii de la biserică dintre capii poliției și liderul clanului Duduianu. E vorba de telefoane și stick-uri pe care ar fi stocate detalii despre acest moment. În consecință, aceștia au făcut o solicitare și acum așteaptă să vadă ce vor spune judecătorii. La rândul lor și cei din clanul Sadoveanu au făcut o solicitare similară.

florin salam

Florin Salam a fost șantajat de Anaser și Aramis Duduianu

La rândul său a fost audiat recent și cunoscutul manelist Florin Salam. Se spune că acesta ar fi fost șantajat de frații Anaser și Aramis Duduianu. Salam a vorbit cu autoritățile și a cerut ca aceștia să fie pedepsiți. Florin Salam susține că l-au obligat să cânte gratis  pentru ei, la diverse evenimente. Banii care au fost câștigați în urma prestației ar fi fost luați de membrii clanului Duduianu. Mai mult, Salam a explicat polițiștilor că el cere, pentru un asemenea spectacol, între 100.000 și și 150.000 de euro.

„Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a recunoscut Florin Salam în fața anchetatorilor. În încheierea declarației sale, Salam a subliniat clar că dorește „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”. Rămâne de văzut cum vor acționa judecătorii și dacă celui mai bun manelist din România i se va face dreptate.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.