Claudia Pătrășcanu din nou în scandal cu familia lui Bădălău. „Au decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână”

Fostul soț este plecat acum cu copiii și familia în vacanță, iar cântăreața face declarații șocante. Ea spune că Gabi îi traumatizează copiii și nu îi lasă să mai vorbească cu ea, ba chiar i-a înjurat și mama.

Tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea

”Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-a restricționat orice legătură atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea, și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri.

e dor de mine și mie de ei. Cărora le este teamă cand tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.

“Nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasa cu toată dragostea mea”

O bunică care mă face ”z*****ă” și mă dă “dr…”de față cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine. Un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic.

Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și iubire, încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor, nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasa cu toată dragostea mea.”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata