Compotul de sfeclă roșie, o delicatesă în Postul Crăciunului. În plus, vindecă toate bolile

Cu siguranță nu există persoană care să nu savureze cu plăcere o salată de sfeclă roșie, însă puțini sunt cei care au auzit de compotul de sfeclă roșie.

Aduce beneficii uriașe organismului, dar puțini sunt cei care știu de compotul de sfeclă roșie. Iată cât de ușor se prepară.

Compotul de sfeclă roșie, o delicatesă în Postul Crăciunului. În plus, vindecă toate bolile

Din cele mai vechi timpuri, medicina tradițională rusă a folosit pentru revitalizarea ficatului, a rinichilor și a intestinelor un leac foarte puțin cunoscut în România. Este vorba de compotul de sfeclă roșie. Mai mult, acest remediu este recunoscut pentru faptul că previne dezvoltarea tumorilor maligne și ține constipația deoparte. Pentru a prepara acest uimit leac aveți nevoie de un borcan de trei litri din sticlă și 700 g sfeclă roșie, decojită. La acestea se adaugă 2 linguri cu făină de secară, 200 g cu miere sau zahăr și 100 g stafide.

sfecla rosie

 

Se administrează trei linguri pe zi

Potrivit ziarulnational.md, spălați bine sfecla, apoi curățați-o de coajă și tăiați-o în cubulețe nu foarte mari. Așezați sfecla în borcan, apoi adăugați stafidele, făina, zahărul sau mierea. Umpleți cu apă fiartă și răcită, amestecând. Acoperiți borcanul cu un tifon și lăsați la macerat, timp de șapte zile, perioadă în care continuați să amestecați de două-trei ori pe zi. Atenție! Dacă observați că preparatul face spumă, trebuie îndepărtată. La final, agitați bine și strecurați prin tifon. Se administrează trei linguri de trei ori pe zi, înainte de masă. Păstrați la frigider.

Ține la distanță hipertensiunea arterială

Pentru a detoxifia ficatul, faceți tratamentul timp de 21 de zile. Cura se poate repeta după o pauză de trei luni. Metoda este aplicată și pentru a ține la distanță hipertensiunea arterială și ateroscleroza. Pentru că este foarte puternic, preparatul poate deplasa pietrele mici la rinichi! Compotul de sfeclă roșie nu se recomandă celor cu insuficiență renală, probleme ale tractului gastro-intestinal, gută și tensiune arterială scăzută.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.