Concurenții emisiunii Mireasa din ce în ce mai nehotărâți. Azi se iubesc, mâine se despart. Nici scandalurile nu lipsesc

Lucrurile nu stau deloc bine cu câțiva concurenți de la emisiunea Mireasa. Sunt tare încurcate căile dragostei…

Concurenții emisiunii Mireasa din ce în ce mai nehotărâți. Azi se iubesc, mâine se despart. Nici scandalurile nu lipsesc

Câteva cupluri din emisiunea Mireasa sunt încercați greu. Ultimul scandal a fost între Sabrina și Perneș, care păreau a fi un cuplu perfect. Cine să fie de vină? Tânăra se pare că nu știe cum să-și exprime sentimentele, în timp ce bărbatul, mult prea îndrăgostit, nu-i lasă spațiu să respire.

„Tu ești viața mea!”

Discuțiile au început chiar la petrecerea de sâmbătă, când Sabrina s-a simțit agasată de atâtea întrebări.

„Hai că te-am prins! Babe, vreau să-ți spun ceva!.. În orice relație pe care avut-o, eu nu știu cum este să fi iubit. Tu nu îmi cauți privirea. Poate fac ceva greșit, de ce nu îmi spui. Sentimentele tale sunt ok? Tu ești viața mea!”, a abordat-o Perneș pe iubita lui.

Citește și  A dispărut Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. De trei săptămâni e de negăsit

Frumoasa Sabrina a fost extrem de sinceră și a spus că încă nu știe să arate ce simte, dar lucrează la asta. „Sentimentele mele sunt ok, și eu am de lucrat la ele. Pentru că și eu am în spate un bagaj. Problema e la mine, nu știu eu să acționez într-o relație. Nu știu să arăt ceea ce simt”, a spus fata.

„Nu te mai vreau în preajma mea”

Perneș însă nu a vrut să o lase liniștită și a insistat mult prea mult, așa că vorbele Sabrinei au fost extrem de dure: „Nu te mai vreau în preajma mea. Lasă-mă”. Trist, acesta a plecat în curte și a început să plângă. La rândul său, doamna Eleonora, care a venit să-l susțină pe Perneș a avut un comentariu de făcut:  „Sabrina are sentimente, dar nu le arată. În timpul săptămânii stau împreună. Ce s-a întâmplat sâmbătă… cred că nimănui nu i-a plăcut ceea ce a făcut. Cred că și ea își dă seama de niște greșeli pe care le-a făcut sâmbătă”.

Citește și  Irinel Columbeanu, dezvăluiri fără perdea despre Monica Gabor. De ce a fost numită scorpia de la Izvorani

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata