Copacul cu propria adresă și un cod poștal. Stejarul care a devenit agenție matrimonială

Nu v-ați găsit încă jumătatea? Nu trebuie să deznădăjduiți, nici să apelați la cine știe ce agenții matrimoniale. Trimiteți o scrisoare unui copac din Germania, care are propriul său cod poștal.

Ca să vă găsiți iubirea adevărată, e de ajuns să scrieți o scrisoare pe care să o trimiteți Stejarului mirelui, un copac vechi de 500 de ani din Eutin, Germania. Copacul, care are propriul său cod poștal.

Mâna sorții

Nu mai stați pe gânduri dacă încă nu aveți familia mult dorită și apelați la ajutorul Stejarului mirelui. Potrivit www.atlasobscura.com,  acesta a devenit mesagerul iubirii, nu de ieri, de azi, ci din urmă cu un secol. Atunci, copacul a devenit centrul unei incredibile povești de iubire. Istoria spune că în anul 1890, o fată pe nume Minna, s-ar fi îndrăgostit iremediabil de Wilhelm, un băiat frumos, fabricant de ciocolată.

Din nefericire însă, tatăl fetei s-a opus acestei relații. Puși într-o asemenea situație, cei doi au hotărât să-și continue relația departe de ochii lumii. Așa că au început să-și scrie scrisori pe care le-au ascuns în scorbura stejarului. După un an, tatăl fetei a aflat și, spre surprinderea tuturor, le-a permis celor doi să-și unească destinele. Drept mulțumire, cei doi iubiți s-au căsătorit sub ramurile copacului.

copacul mirilor

Scrisorile din scorbură

Din acel moment, cei care nu reușeau să-și găsească dragostea, s-au apucat să scrie scrisori și să le lase, de asemenea, în scorbura stejarului. În timp, nu doar germanii au apelat la o astfel de agenție matrimonială, ci persoane din toată lumea. Pentru că stejarul ajunsese extrem de popular, Poșta s-a hotărât să îi ofere copacului propria adresă dar și un cod postal.

Există o sigură regulă când ajungi la stejar: se pot verifica toate scrisorile din scorbură, dar se ia doar scrisoarea căreia persoana dorește să îi răspundă, celelalte fiind puse la loc pentru alți romantici. Până în acest moment, zeci de persoane și-au găsit iubirea și și-au întemeiat o familie. Copacul primește în jur de 40 de scrisori pe zi și se pare că miracolele nu întârzie să apară.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.