Copiii vor învăța după poeziile lui Flick. Poeziile lui au ajuns în manualele școlare

Incredibil ce a putut să devină Domnul Rimă. Poeziile sale au ajuns în manualele școlare.

Soția lui Flick  a dat vestea cea mare. E de-a dreptul șocant. Poeziile lui au ajuns în manualele școlare.

Copiii vor învăța după poeziile lui Flick. Poeziile lui au ajuns în manualele școlare.

E atât de mândră de reușita soțului său, încât nu s-a putut abține și a dat vestea cea mare. Poeziile lui Flick au ajuns în manualele școlare. Denina Hodișan a făcut un video și le-a spus tuturor ce a făcut soțul său și ce s-a întâmplat cu faimoasele sale poezii.

”Vreau să vă spun că eu când am început să vorbesc cu soțul meu și-mi tot citea poezii și ne petreceam nopțile la telefon, ascultând poeziile sale geniale, mă tot gândeam cât de mândră aș fi, dar și cât de mult mi-aș dori, ca în viitor, copiii noștri să învețe poeziile lui sau să fie în manuale. Acum vă spun că acest lucru s-a întâmplat și în cărțile de testare sunt acum poeziile lui Flick. În sfârșit, copiii învață la școală ceva tare!”, a spus Denisa Hodișan pe pagina sa de Instagram.

Citește și  Doliu la Casa Albă. A murit fratele lui Donald Trump

flick nunta

La scurt timp după ce a văzut ce a făcut soția sa, Flick le-a mulțumit tuturor și a spus cât de mândru se simte de munca sa. ”Mă bucur enorm pentru că s-a întâmplat acest lucru și mă bucur că unii oameni s-au gândit ca ceea ce am scris eu să ajungă în atenția copiilor”, a adăugat Flick.

S-au căsătorit la Oradea

Flick și Denisa s-au căsătorit recent la Oradea, în cadrul unei ceremonii discrete. Cununia religioasă a avut loc la Biserica cu Lună și au participat 30 de invitați. Și ți-am promis la marea albastră /
Că o să fiu al tău mereu/ Și am dus ieri povestea noastră /Să ne-o sfințească Dumnezeu!, a fost mesajul lui Flick pentru aleasa inimii sale. Cununia civilă a avut loc în Creta, iar nași au fost Daniel Buzdugan și soția lui.

Citește și  Horoscop 11 noiembrie 2020. Ce zodii au șanse să se căsătorească anul viitor

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.