Copilul care i-a uluit pe medici cu incredibila sa putere. Nong Yousui face parte dintr-o nouă specie umană

Vede perfect pe întuneric, iar oamenii de știință au rămas uluiți de incredibila sa putere. Nong Yousui este singurul om din lume cu ochii de culoarea neonului.

Ochii săi au culoarea neonului și vede noaptea mai ceva ca o pisică. Nong Yousui i-a lăsat fără replică pe oamenii de știință.

Copilul care i-a uluit pe medici cu incredibila sa putere. Nong Yousui vede noaptea asemenea unei feline

Un copil din China a înnebunit lumea medicală cu puterile sale ieșite din comun. Acesta este singurul om din lume care are ochii de culoarea neonului și vede mai bine pe întuneric decât pe lumină. Medicii au afirmat că este practic imposibil să fi avut loc o schimbare genetică la el și au declarat la unison că acesta face parte dintr-o nouă specie umană.

Potrivit protv.ro, doctorii au afirmat că vederea noaptea este posibilă din cauza faptului că micuțului are un strat de celule pe suprafața ochiului. Iar acel strat de celule nu există la alte persoane. “Mutații atât de importante nu apar brusc, ci într-o perioadă foarte lungă de timp. Fiind motivate din punct de vedere evoluționist de necesitatea adaptării la un mediu nou”, a declarat James Reynolds, oftalmolog la Universitatea New York, Buffalo.

Scrie și citește perfect în întuneric, dar îl derajează lumina soarelui

Când copilul a venit pe lume, părinții s-au speriat mult când au constatat că acesta nu e la fel ca ceilalți. Au căutat atunci răspunsul la medicii de la spital. Nici aceștia nu au știut ce să spună la prima vedere. S-au rezumat să declare că, odată ce va crește, culoarea ochilor se va schimba. Ș|i vor deveni negri, la fel ca ai celorlalți chinezi. Dar acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Copilul scrie și citește perfect în întuneric, dar are mari dificultăți la lumina puternică. El susține că aceasta îl deranjează foarte tare.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.