26 27

Cornel Palade aruncă bomba despre firma sa de bocitoare: ”Cu tot cu bătut popă, 500 de euro”

Cornel Palade, amuzant, ca de obicei, a făcut câteva destăinuiri pentru despre ce a putut păți după ce a dat sfoară în țară că și-a deschis o firmă de bocitoare.

Cornel Palade, caterincă totală cu firma sa de bocitoare!

În mod evident, totul este o glumă, dar au fost persoane care l-au crezut pe îndrăgitul actor. Acesta a prezentat, pentru Fanatik, oferta firmei sale cu totul atipice, prăpădindu-se de râs.

„Prima oară am spus asta cu bocitoarele la Măruță, pare-mi-se, și un prieten de-ai mei de la Piatra Neamț se întâlnește cu niște doamne. Și zic: vai, domnule Mircea, săracul domn Palade ce rău a ajuns! Vai, săracul, bocește acum la înmormântări. A trebuit să dau o dezmințire, că a fost o glumă, că n-a fost serios. Ce vorbești? Oamenii sunt nebuni!”, a declarat Cornel Palade, pentru FANATIK.

Celebrul actor a dezvăluit că au fost unele persoane care l-au crezut pe cuvânt, ba mai mult, i-au cerut chiar și ofertele firmei sale. În stilul său caracteristic, actorul a prezentat cu umor și o ”ofertă” pentru cei interesați.

„Eu am făcut deja rețeta. Am la 300 de euro bocit simplu, plus însoțit mortul la groapă. De acasă până la groapă, în general, cam o jumătate de oră ține, știi?

Apoi, am bocit cu însoțitul mortului până la groapă, aruncat în groapă… 400 de euro. Am bocit, aruncat în groapă, cu tot cu bătut popă, 500 de euro. Am activitate, ce să-ți spun? Iar în restul timpului mă amuz”, a spus Cornel Palade.

Actorul a comentat, printre altele, de curând, tot pentru FANATIK, cum vede participarea lui Romică Țociu la America Express.

Concurenții au pornit deja în aventura vieții lor, iar Cornel e de părere că prietenul său de-o viață s-ar putea să se descurce foarte bine, având în vedere că participă cu fiul său, care e destul de energic.

Citește și  Mihaela Rădulescu dă detalii picante despre cum și-a început viața sexuală

Cornel Palade a plecat înjurat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cu această ocazie, Palade a vrut să știe ce l-a determinat pe el să participe într-un reality-show la fel de provocator, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actorul a zis că s-a dus din curiozitate în show-ul de la PRO TV și că nu își imagina niciodată că va fi atât de greu pe cât a fost.

„Mi-a zis un prieten, hai, du-te și tu. Și am zis: ce să caut acolo? A zis, hai că nu-i greu. Ce, n-ai mâncat lăcuste? Dar când m-am dus acolo n-a fost aia, a fost altceva. Nu am rezistat mult.

Am stat puțin și m-am dus acasă. A început lumea să mă înjure, a zis: du-te, tataie, dracului, acasă, te caută moartea și tu ești în junglă în Dominicană!”, a încheiat Cornel Palade.

Citește și  Andreea Antonescu, dezvăluiri despre despărțirea de Victor Vrînceanu. Ce i-a propus legat de fetița lor

Cine sunt concurenții

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș au pornit pe Drumul Soarelui, în cele mai frumoase și periculoase zone din America de Sud.