Cornel Vunk a divorțat. Anunțul a fost făcut de artist

Încă un divorț celebru în showbizz. Cornel Vunk a divorțat. Anunțul a fost făcut de cântăreț.

Cornel Ilie de la Vunk a făcut anunțul care a zguduit lumea mondenă. A divorțat.

Cornel Vunk a divorțat. Anunțul a fost făcut de artist

România e zguduită de divorțuri. Unul dintre iubiții cântăreți ai României, Cornel Ilie de la Vunk a divorțat de soția lui. Acesta nu a specificat motivul despărțirii, iar fanii cred că aceștia nu se mai iubeau. În plus, internauții sunt șocați pentru că cei doi trăiau o poveste de dragoste și au fost mereu un exemplu al unei căsnicii fericite.

„Din Poveste a rămas O veste: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul „divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a scris artistul pe pagina sa de facebook.

vunk

Cum s-au cunoscut cei doi

Cornel Ilie și fosta sa soție, Eliza, s-a căsătorit în anul 2015. Cei doi au doi copii împreună. Cornel și Eliza spun că au învățat multe lucruri unul de la celălalt. Copiii nu vor avea de suferit, pentru că părinții spun că nu vor simți lipsa nici a mamei și nici a tatălui. În plus, Cornel a declarat că vor rămâne prieteni. Cu mulți ani în urmă, Cornel a declarat cum a cunoscut-o pe soția sa:

„Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.