Cornelia Catanga a ajuns în pragul disperării. Plătește o chirie foarte mare

Una dintre cele mai apreciate cântărețe ale României, Cornelia Catanga, a ajuns în pragul disperării. Femeia se plânge că s-a îngrășat enorm și plătește o chirie foarte mare.

După ce s-a despărțit de Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga nu mai e aceeași. În plus, are probleme cu banii și plătește o chirie foarte mare.

Cornelia Catanga a ajuns în pragul disperării. Plătește o chirie foarte mare

Una dintre emblemele muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, trece prin probleme grele. Artista s-a îngrășat 26 de kilograme după ce a suferit un stop cardio-respirator. Mai mult, ea s-a despărțit și de Aurel Pădureanu, după o căsătorie de 33 de ani. Vedeta a fost invitată la Star Matinal, unde a vorbit cu lacrimi în ochi despre cele mai grele momente din viață.

catanga si padureanu

 

Artista spune că după problemele de sănătate, a fost obligată să ia nu mai puțin de 14 medicamente zilnic. „Sunt atât de supărată că m-am îngrășat în 7-8 luni de zile. Când a plecat Alexandru în America am slăbit, apoi, după problema pe care am avut-o cu stopul cardio-respirator, din cauza medicamentelor, am luat cred că 26 de kilograme. Am luat atâtea pastile, încât îmi era scârbă să mai beau și apă”, a povestit Cornelia Catanga la „Antena Stars”.

Stă cu chirie în Bragadiru

Pe lângă faptul că divorțul de Aurel Pădureanu a pus-o la pământ, artista mai are o mare problemă. Aceasta a spus că stă cu chirie de doi ani în Bragadiru. Din nefericire, chiria este foarte mare și nu are cu ce să o plătească. În aceste condiții, a fost pusă în situația de a apela la ajutorul prietenilor. Asta pentru că în ultima perioadă, datorită situației din lume, nu a avut unde să cânte.

„De doi ani și jumătate stau în Bragadiru, cu chirie, cum să nu fiu supărată? În pandemia asta cine ar putea să mă ajute pe mine? De cântat, nu am avut unde să cânt și nu am putut. Doi oameni m-au ajutat. Plătesc o chirie foarte mare unde stau, am de urcat zilnic 44 de scări”, s-a plâns Cornelia Catanga.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.