Cornelia Catanga a disperată. Nu are din ce trăi

Emblema muzicii lăutărești, Cornelia Catanga a ajuns în culmea disperării. Nu mai are din ce trăi și se descurcă doar cu ce primește de la fiul său.

Banca i-a luat casa și nu are din ce trăi. Singurul care o ajută este fiul său.

Cornelia Catanga a disperată. Nu are din ce trăi

Îndrăgita cântăreață Cornelia Catanga și soțul său, Aurel Pădureanu  nu mai au bani nici măcar să-și plătească chiria. După ce banca i-a luat casa, aceasta trăiește din banii pe care-i primește de la fiul său. “Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

familia padureanu

Cântăreața nu are nici spectacole de unde să scoată bani

Mai mult decât atât, cântăreața nu are nici măcar spectacole de unde ar putea să încaseze ceva bani. “La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului.

Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui. Sunt foarte supărată, agitată, nervoasă. Este foarte greu cu statul ăsta în casă, ne învârtim ca un gândac în oală. Ne găsim de lucru prin bucătărie, cu una-alta, ascult știrile tv, sper să vină și vești bune”, a spus Cornelia Catanga.

Au luat de la bancă 90.000 de euro pentru a renova vila

Toată povestea a început în urmă cu 15 ani când artista și soțul său au vrut să-și renoveze vila. În acest sens, aceștia au făcut la bancă un împrumut de 90.000 de euro. Până în 2014 totul a fost bine. De atunci însă, aceștia nu au mai putut să achite ratele și au fost executați silit din vila pe care au avut-o în Chitila.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.