Cornelia Catanga a fost jefuită

Una dintre marile cântărețe ale României, Cornelia Catanga trece prin mari probleme. Cântăreața a fost jefuită și acum caută cu disperare o menajeră.

Binecunoscuta cântăreață Cornelia Catanga trece prin momente disperate. După despărțirea de soțul său, Aurel Pădureanu, aceasta a fost jefuită. Acum își caută cu disperare o menajeră.

Cornelia Catanga a fost jefuită

Nu se mai poate descurca singură cu treburile casnice și a își dorește să fie ajutată de o menajeră. Din nefericire însă cu câțiva ani în urmă a fost jefuită chiar de cea care i-a făcut curățenie. Așa se face că artista a rămas fără bijuterii, haine, cosmetice dar și telefonul mobil.

Dar aceasta trebuie să accepte câteva reguli și condiții stricte. Ce-i drept, va primi și un salariu pe măsură. În plus, Cornelia Catanga a rămas și fără bani pentru că nu mai are cântări și este întreținută de fiul său. Tot este și cel care îi plătește chiria.

Ce condiții trebuie să îndeplinească noua menajeră

Cine va dori să lucreze pentru Cornelia Catanga va trebui în primul rând să nu aibă cazier și o recomandare foarte bună de la ultimul loc de muncă. De asemenea, aceasta nu trebuie să depășească vârsta de 60 de ani. De ce? Cornelia e sigură că o femeie subțirică va reuși să se ocupe mult mai bine de treburile casnice. Artista spune că aceasta va fi tratată așa cum trebuie, dacă nu îi va crea artistei probleme.

De ce s-a despărțit de Aurel Pădureanu

Potrivit impact.ro, cu ceva timp în urmă cântăreața a spus și motivul pentru care s-a despărțit de soțul său, Aurel Pădureanu. ”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză.

Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele.”, a povestit artista.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.