Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au împăcat. Vor face sărbătorile împreună

Au mai dat o șansă căsniciei lor de peste 30 de ani și au hotărât să-și mai dea o șansă. Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au împăcat.

Vor petrece sărbătorile de iarnă împreună. Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au împăcat.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au împăcat. Vor face sărbătorile împreună

După o căsnicie de 30 de ani, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au mai dat o șansă. Cei doi vor petrece sărbătorile de iarnă împreună și să-și arate unul altuia că încă se iubesc. După o viață în care au fost împreună, cei doi s-au certat întrucât Cornelia Catanga l-a acuzat de infidelitate. Cei doi au stat despărțiți o lungă perioadă de timp, dar după discuții lungi cei doi au realizat că nu pot sta separați. S-au hotărât să se împace și să trăiască frumos.

„Crăciunul e sărbătoarea familiei și asta e lucrul cel mai important, înțelegerea cu familia. Și eu și ea (am făcut pasul spre împăcare), amândoi, pentru că avem 30 de ani de căsnicie, 32 de ani de căsnicie, și era normal. Nu renunțam nici eu, nici ea la treaba asta, sub niciun aspect posibil. A fost o mică discuție trecătoare. Eu sunt un om mai calm, cu eleganță în comportament. Eu ticluiesc înainte să vorbesc. Am vorbit elegant, frumos cu ea…”, a menționat Aurel Pădureanu la Star News.

cornelia si aurel

Despărțiți, dar împreună în aceeași casă

Chiar dacă au fost despărțiți, cei doi artiști au locuit în aceeași vilă dar s-au comportat ca și cum nu ar fi fost niciodată împreună. Mult timp, Catanga a fost convinsă că Aurel Pădureanu ar fi înșelat-o și că are dovezi în acest sens.

“Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga la Antena Stars.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.