CRBL a făcut dezvăluiri tulburătoare. De ce a râs cu gura până la urechi la moartea tatălui său

Chiar dacă era extrem de afectat de această nenorocire, la un moment dat a avut loc un eveniment, iar artistul nu s-a mai putut opri din râs.

Invitat într-un podcast, CRBL și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre momentul în care tatăl său a trecut la cele veșnice. Când a mers cu fratele său să cumpere coșciugul, un episod l-a amuzat atât de tare, încât a uitat de toată tragedia și a izbucnit în râs.

A intrat în sicriu pentru a-l proba

”Am rămas eu cu Dragoș să-l ducem pe tata la Pitești. Trebuia să mă duc cu fratimio să alegem coșciugul, erau de la ieftine până la scump, nu știam ce să facem, nu știam.

Îi spunem că tata e mai corpolent, fratimio a intrat în el probând coșciugul ăla, a intrat în el și am izbucnit într-un râs extrem cu lacrimi. Râdeam cu lacrimi în acel magazin de coșciuge și râdea și vânzătorul în momentul ăla, acolo am realizat prezentul”, a spus CRBL pe Youtube.

Citește și  Ceartă în familie. Ioana Ginghină le-a plătit foștilor socri 30.000 de euro

Se întoarce în România

După șapte ani în care a locuit în Spania, artistul spune că a decis alături de soție să se reîntoarcă acasă. De data asta, definitiv. CRBL a povestit și despre o mutare neașteptată. El participa la „Asia Express” cu Oase, iar soția s-a mutat din Spania în România.

„Eu eram cu Oase la Asia Express, în emisiune, și la un moment dat am avut acces la telefon. Am vorbit cu Elena și ea mi-a zis că vrea să ne mutăm în România. Eu am zis bine. Ea s-a mutat singură, cu trei camioane în România, a închis școala de acolo, a mutat-o pe Alessia la școală. (…) Eu am plecat din casa din Spania, la Asia Express, și am ajuns în România.

Citește și  Războiul rușilor ne distruge soldații. A murit la datorie primul român soldat în armata ucraineană

După asta a fost vânzarea casei. (…) Acum iar avem gândul de întoarcere. Nu ne mai putem juca așa, pentru că Alessia are 12 ani, nu ne mai putem juca. Dacă ne întoarcem aici, cam aici ar trebui să rămânem.

Cel puțin o perioadă lungă, până la pensie. Încă ne gândim, avem discuții și analizăm, avem teamă, pentru că nu știm care e decizia corectă. (…) Peste o lună cred că suntem în Spania să terminăm școala, mai ales până în iunie. Apoi nu știu să răspund. E o întrebare atât de grea. Nu știu”, a povestit artistul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata