26 27

Cristi Borcea declarații tulburătoare despre problemele de sănătate. Ce se întâmplă cu afaceristul

Fotbalul l-a dus pe Cristi Borcea din Rai în Iad. Acesta a avut mari satisfacții, însă și mari probleme de sănătate, despre care Borcea a vorbit în podcastul găzduit de Ameri Nasrin. Acesta a mărturisit că nu odată a luat-o în viață de la zero și a trecut prin momente în care abia a avut ce pune pe masă. Dar niciodată nu i-a fost frică, pentru că a știut de ce este în stare.

Am luat din nou o mașină de 40 de butelii și cu ea am reușit

„Mi-a plăcut fotbalul de mic. (…) De trei ori am rămas fără bani. Am vândut apartamentul cu 4 camere din Centrul Civic și mi-am luat… când am venit la Dinamo am veni cu BMW, ultimul tip, bani. Au fost momente în care am rămas fără bani. Am vândut mașinile, mi-am luat Dacia și zic… tot la butelii trebuie să ajung.

Citește și  Maestrul teatrului de revistă a plecat la ceruri. Rămas bun, Alexandru Arșinel

Am luat din nou o mașină de 40 de butelii și cu ea am reușit. Ajunsesem… erau banane și întorceam capul. Mentalitatea de învingător ți-o dă sportul. M-a ajutat că am făcut sport. Nu am băut și nu am fumat până la 33 de ani. Înainte să ajung la Dinamo și de două ori după ce am ajuns la Dinamo am fost nevoit să o iau de la zero.

Nu, nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult. (…) Când am pierdut primul campionat, cu Rapidul, în 98 – 99, atunci am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc și am fost readus cu ace, tot fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile.”, a declarat Cristi Borcea.

Citește și  Cornelia Catanga a disperată. Nu are din ce trăi