Cristian Pomohaci, declarații incendiare după scandalul sexual

Invitat la emisiunea Acces direct, fostul preot Cristian Pomohaci a făcut declarații incendiare, legate de scandalul sexual în care a fost implicat.

A depășit momentul și acum Cristian Pomohaci a făcut declarații incendiare despre scandalul sexual de acum câțiva ani.

Cristian Pomohaci, decarații incendiare după scandalul sexual

Chiar dacă mulți l-au judecat, Cristian Pomohaci își vede liniștit de treaba lui și e încrezător în viitor. Invitat la emisiunea Acces direct, acesta a făcut declarații incendiare despre scandalul sexual de acum câțiva ani. Mai mult, acesta spune că i-a iertat pe toți cei care i-au creat probleme. „Eu nu sunt un artist, sunt un preot de țară. Sunt Cristian Pomohaci din Rebrișoara. Eu sunt român și un român bun la fel ar face, ca mine. La ospețe ar cantâ și s-ar veseli, iar la înmormantari ar boci. Poate că sunt un preot atipic, dar nu fac nimic să ies din relief”, a spus Cristian Pomohaci la „Acces Direct de Weekend”.

Citește și  Lavinia Pârva nu mai poartă verighetă. Ce s-a întâmplat între brunetă și Ștefan Bănică?

cristian pomohaci

Încurajat să continue cariera în muzică

Acesta spune că a fost încurajat să cânte, chiar și după ce a devenit preot.

„Când am fost în altar, hirotonit și numit ca preot în Moșun, m-am dus la Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei Andreicuț și i-am spus că acum nu mai pot să cânt. A zis: „când ți-oi spune eu să nu mai cânți”, pentru că menirea lui Cristian Pomohaci este de a transmite un mesaj oamenilor de pe scenă”, a declarat Cristian Pomohaci. Potrivit cancan.ro, Cristian Pomohaci a spus că nu toți preoții au harul lui.  „Toți preotii sunt bune și cu har, dar nu toți au microfonul în mână. E greu ca preot să ajungi pe scenă și să ai și curajul să privești oamenii în ochi și să le vorbești despre Hristos atunci când oamenii așteaptă altceva probabil. (…) Probabil că și azi sunt care nu mă iubesc, dar eu pe toti îi iert. (…) Nu am dușmani”, a adăugat fostul preot.

Citește și  Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte. Ce a spus Victor Slav despre actuala sa iubită

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.