Cristiano Ronaldo încearcă să treacă peste drama pricinuită de pierderea fiului. A postat prima fotografie cu bebelușa

Și-au dorit enorm să aibă gemeni, dar din nefericire, băiatul a plecat într-o lume mai bună, supraviețuind doar fetița. Ronaldo a găsit însă puterea la câteva zile de la tragedie să facă o fotografie cu familia dar și una în care apare alături de micuța pe care o adoră și care le alină suferința.

El a primit sute de mesaje de încurajare nu doar de la colegii de echipă, dar și de la fani. Poza a strâns peste 16 milioane de reacții, iar sportivul a scris și câteva cuvinte în dreptul acesteia, mărturisind că o va iubi mereu. “Your son’s place is empty, God bless him” (Locul fiului tău e gol. Dumnezeu să îl binecuvânteze), i-a scris unul dintre fani.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru medici, după moartea fiului său

Când a aflat că băiatul a murit, Cristiano a postat pe contul de socializare un mesaj sfâșietor. “Vă anunțăm cu regret și tristețe profundă că băiețelul nostru a murit. E cea mai mare durere pe care un părinte o poate simți. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire în suflet.

Am vrea să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru sprijinul lor și grija deosebită. Suntem devastați din cauza acestei pierderi și ne dorim intimitate și liniște în această perioadă dificilă. Băiatul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a scris Cristiano pe contul său de Instragram. Potrivit Daily Mail, același mesaj a fost postat și pe contul de socializare al Georginei Rodriguez.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata