Cristina Cioran, la spital cu fetița ei: ”S-a produs internarea”

Cristina Cioran a fost nevoită să meargă urgent cu fiica ei la spital, în această dimineață. Vedeta a publicat în urmă cu doar câteva ore o imagine alături de cea fiica ei și le-a spus fanilor motivul pentru care a trebuit să ajungă la unitatea medicală. Vestea pe care a dat-o blonda nu a fost dintre cele mai bune, însă totul pare să fie sub control.

Fiica vedetei se confuntă cu gripa, un virus foarte răspânidt în această perioadă, în special la copii.

„Gata… s-a produs internarea.Gripă”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Când vine vorba de viața ei personală, Cristina Cioran susține că momentul cel mai greu a fost atunci când a născut-o prematur pe micuța ei. Au fost momente grele, însă, din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Citește și  Mihai Trăistariu, în stare de șoc. Cine i-a dat foc la casă

„Ăla a fost cel mai greu moment din viața mea (…) Am avut teama că nu va supraviețui. Nu îmi doream decât să vină cineva să îmi spună ce e cu fetița. Nu știam nimic. Născusem și așteptam, așteptam fetița și tot întrebam <<Copilul, fetița, trăiește?>>”, a declarat Cristina Cioran, pentru Antena Stars.

Cristina Cioran, nevoită să se descurce singură cu micuța Ema

Fosta prezentatoare a anunțat în urmă cu puțină vreme că ea și tatăl copilului ei au luat-o pe drumuri separate. Cuplul trecea printr-o perioadă în care lucrurile nu se mai întâmplau la fel ca înainte și au ajuns să-și dorească să oprească relația. În ultima perioadă, neînțelegerile dintre ei apăreau tot mai des.

„Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a mărturisit actrița.

Citește și  Animalul de companie a lui Hitler a murit la o vârstă record

În timp ce era dus la secție, bărbatul s-a filmat în mașina de poliție și a încercat să explice ce se întâmplă. Așa că a intrat pe contul lui de socializare și s-a arătat dezamăgit, dar, în același timp amuzat de cele întâmplate.