Cristina Cioran s-a împăcat cu Alex Dobrescu? Prima reacție a vedetei, după ce au fost surprinși, din nou, de mână

Cristina Cioran, prima reacție după ce fost fotografiată ținându-se de mână cu Alex Dobrescu. Cei doi au fost surprinși împreună, iar asta a răsturnat întreaga situație, având în vedere că actrița a declarat de mai multe ori că ea și tatăl copilului ei nu au revenit la gânduri mai bune. 

Cei doi foști au mers într-un club, unde s-ar fi întâlnit întâmplăto, iar bărbatul a luat-o de mână și au plecat la un alt club din apropiere, însă nu s-ar fi produs împăcarea. Vedeta a declarat că a fost o ”seară zăpăcită”, însă nu s-a schimbat nimic între ei, însă nu exclude total o posibilă împăcare.

Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu”, a spus Cristina Cioran, pentru Spynews.

Citește și  Bianca Drăgușanu lasă garda jos. Face declarații în premieră despre mama lui Gabi Bădălău

Fiica celor doi a trecut cu bine peste problemele de sănătate, iar acum se simte foarte bine și are doi părinți fericiți și recunoscători. Actrița pare că este fericită, în ciuda faptului că viața ei amoroasă șchiopătează. Ba mai mult, este ‘pusă’ pe schimbări în aspectul fizic. Vrea să dea jos kilogramele acumulate în perioada în care era însărcinată cu micuța Ema.

Acum, ține o dietă care a ajutat-o să ardă peste șapte kilograme și are de gând să meargă mai departe cu acest regim alimentar, date fiind rezultatele scontate.

Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect! De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față.

Citește și  Soția lui Alin Oprea a fost la un pas să facă închisoare

Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!’, a declarat Cristina Cioran.