Cristina Șișcanu a apărut în mediul online cu un ochi vânăt. Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, în urmă cu câteva ore, a postat un videoclip în care a îngrijorat pe foarte multă lume, deoarece a apărut în fața camerei de filmat cu o vânătaie la ochi.

Soția lui Mădălin Ionescu le-a povestit urmăritorilor ce s-a întâmplat și cum s-a lovit la ochi.

Iubitele mele, nu am avut o zi prea bună astăzi, nu m-am simțit prea bine, recunosc. Da, am o vânătaie la ochi, este de acum două zile. Nu a trecut pentru că nu mi-am pus gheață imediat după incident.

M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă. Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci, am simțit că îmi explodează capul. Nu mi-am pus gheață imediat fiindcă mă durea atât de tare locul acela, încât nu suportam nimic.

La filmări am acoperit cu fard, iar acum, fiind nemachiată se vede. Nu m-am simțit prea bine astăzi, am stat așa și mi-am făcut treburile de pe canapea cam toată ziua. Mai sunt și situații de genul acesta, dar parcă acum, spre seară, mă simt mai bine”, a povestit Cristina Șișcanu, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram.

Criștina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 13 ani.

Citește și  Antonia face dezvăluiri despre relația cu Alex Velea. Ce nu au știut niciodată fanii

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când bărbatul era moderatul unei emisiuni TV, iar tânăra abia ce se angajase ca reporter, chiar pentru emisiunea respectivă.