Cristina Șișcanu, la un pas să leșine la volan

Zilele trecute, Cristina Șișcanu a trecut printr-un moment neplăcut. A fost la un pas să leșine la volan.

I s-a făcut rău zilele trecute și a fost la un pas să leșine la volan. Ce s-a întâmplat cu Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, la un pas să leșine la volan

În urmă cu doar câteva zile, Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău în timp ce conducea. Vedeta a fost la un să leșine la volan. Aceasta și-a adunat ultimele puteri și a reușit să tragă pe dreapta. Ulterior, aceasta și-a sunat soțul. Soția lui Mădălin Ionescu crede că acest lucru s-a întâmplat pentru că este foarte obosită, chiar epuizată. Nu-i e ușor deloc nici cu filmările de la Bravo, ai stil, nici cu postura de mamă.

Cristina e însă fericită că totul s-a rezolvat și a evitat un accident. “Dragii mei, mi-am mai revenit un pic acum dar am avut un moment în care nu m-am simțit prea bine. Conduceam și la un moment dat am văzut negru în fața ochilor și a trebuit să trag pe dreapta, să-l sun pe soțul meu să-mi aducă magneziu. Am luat magneziu, apoi m-am pus pe picioare și sunt mai bine, Este foarte important să fim foarte atenți la ce semnale ne transmite corpul nostru și să avem grijă, că epuizarea asta, la un moment dat, își spune cuvântul”, a spus Cristina pe contul său de socializare.

Citește și  Cristina Șișcanu, disperată că rudele sale sunt în mijlocul războiului dintre Rusia și Ucraina

cristina siscanu

Nu este prima dată când are probleme de sănătate

Din nefericire, nu este prima dată când Cristina Șișcanu a avut parte de un astfel de episod neplăcut. Ea spune că în urmă cu câțiva ani, tot din cauza epuizării,  era cât pe ce să intre într-o depresie puternică. Vedeta recunoaște însă că s-a echilibrat după nașterea fiicei sale.

”Am reuşit într-un final să depăşesc acel moment, dar am învăţat o lecţie foarte importantă: Poţi să faci lucrurile cu aceeaşi pasiune, profesional vorbind, dar mult mai echilibrat, nu să te epuizezi emotional. (…) Asta a fost înainte de a rămâne însărcinată, pentru că sunt mame care trăiesc asta după ce nasc şi cred că e puţin mai greu. Dumnezeu le aranjează după cum poţi să le duci. Sarcina mi-a dat un plus de echilibru. Când am născut, nu am avut nicio frică, nicio temere, nimic”, a mărturisit soția lui Mădălin Ionescu.

Citește și  Ce face Vulpița de când a plecat de la Antena 1

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.