Cristina Spătar și-a văzut visul cu ochii. E cea mai fericită femeie de pe pământ

Ea a semnat cu dezvoltatorul chiar de ziua de naștere, pe 17 iunie și este extrem de bucuroasă. Mai ales că locuința e aproape de locul unde s-au născut cei doi, și unde aceștia au prieteni și rude. Ea se va muta în toamna acestui an și așteaptă acest lucru cu sufletul la gură.

Casa am luat-o la roșu

„Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm.

Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.

Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a mărturisit Cristina Spătar pentru Click.

Artista s-a operat

Cu ceva timp în urmă Cristina a fost diagnosticată cu sinuzită. Pentru că situația s-a agravat, recent a fost operată. „Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu.  Am ajuns la Urgență, mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă!

Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a mai spus cântăreața.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata