Cu cât va fi plătit Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Începând cu octombrie, fotoliul de primar al Capitalei va fi ocupat de Nicușor Dan. Cu cât va fi plătit acesta.

Să se îmbogățească oare Nicușor Dan când va veni la Primăria Capitalei? Cu cât va fi plătit noul primar al Bucureștiului?

Cu cât va plătit Nicușor Dan la Primăria Capitalei

A fost primarul capitalei până pe 27 septembrie, acum Gabriela Firea trebuie să cedeze locul. Dar oare cu cât va fi plătit noul primar, Nicușor Dan? Speculații despre salariul Gabrielei Firea au fost nenumărate de-a lungul timpului. Potrivit declarațiilor sale din anii 2018 și 2019, se pare că sumele nu sunt chiar atât de mari cât se vorbea în piață. Astfel, anul trecut Firea a avut venituri de 181.206 lei. Iar în 2018, a obținut 166.716 lei, în calitate de Primar General al Capitalei. Cu alte cuvinte, nici salariul nu Nicușor Dan nu va fi unul ieșit din comun de mare.

nicusor dan

Nicușor Dan plătește 500 de euro chirie lunar

Pe de altă parte, Gabriela Firea locuiește într-o vilă care se întoarce după soare în Voluntari. Nicușor Dan nu a avut un asemenea noroc. Potrivit capital.ro, acesta stă într-un apartament, în sectorul 5 al Capitalei, pentru care plătește chirie 500 de euro lunar. Cât privește relația cu soția sa, Mirabela, aceasta a declarat cum s-au cunoscut. „Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă. Dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța.

Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai mulți prieteni. Am zis să mergem seara în Club A. Clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune. Sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câţiva ani Mirabela Gradinaru pentru vremeanoua.ro. Rodul dragostei lor este fetița Aheea.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.