Cu ce se ocupă acum Simona Senzual

A fost una dintre cele mai sexy vedete ale României, dar acum stă departe de lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă acum Simona Senzual.

Nu mai vrea să apară la televiziune pentru că a ales o altă cale. Cu ce se ocupă acum Simona Senzual.

Cu ce se ocupă acum Simona Senzual

Din vampă a ajuns o foarte mare credincioasă. Cu ce se ocupă acum Simona Senzual. A trecut mult timp de când Simona Senzual nu a mai fost văzută în lumea mondenă. Vedeta a preferat să se ocupe de cu totul altceva, plus afacerile personale. Mai mult decât atât, aceasta a luat calea credinței.  Asta nu înseamnă că Simona nu mai apare pe relațiile de socializare, ba chiar e la fel de activă. Dar Simona nu mai e acea tânără zvăpăiată care spunea tot ce-i venea în cap. S-a emancipat și vrea chiar să facă o emisiune pe canalul de YouTube unde va face interviuri cu diverși oameni, în special din lumea bisericească.

simona senzual

 

„O să încep să fac niște interviuri de săptămâna asta pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești”, a declarat Simona Sensual la Antena Stars.

S-a întors pe calea credinței

„Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. (…) În tinerețe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să țin un echilibru. Nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie”, a mai spus aceasta, potrivit click.ro. În urmă cu doar trei ani aceasta și-a făcut un atelier de rochii.

„Vreau să trec la nivelul următor în care să îmi dezvolt afacerea mea cu haine, dar mă apuc şi de design interior. Îmi lărgesc aria de activitate şi vreau să pregătesc pentru anul viitor o colecţie de modele prezentate într-o vilă decorată de mine. O voi avea alături pe prietena mea Maria Anichiti şi vrem să surprindem publicul cu surprizele noastre. Momentan, cei care îşi doresc creaţiile mele le pot comanda de pe pagina de Facebook Elidesign”, a povestit, pentru click.ro, Simona Sensual.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.