26 27

Cu ce se ocupă Bombonica Dragnea la 8 ani după divorțul de Liviu Dragnea! S-a retras din spațiul public

Bombonica Prodana și Liviu Dragnea au fost căsătoriți timp de 28 de ani. În urma mariajului au rezultat doi copii, o fată și un băiat.

După ce au ajuns în pragul divorțului și au semnat actele de separare legală, Bombonica Prodana s-a retras din spațiul public.

După divorțul de Liviu Dragnea, care a avut loc în urmă cu opt ani, Bombonica Dragnea s-a reprofilat, astfel că aceasta a devenit instructor autorizat de Theta Healing, după ce a urmat cursuri de dezvoltare personală. Liviu Dragnea și fosta lui parteneră au împreună doi copii, pe nume Alexandra și Valentin.

Liviu Dragnea a divorțat în 2016 de soția sa, Bombonica, după 28 de ani de mariaj, lumea crezând că totul a avut legătură cu Irina Tănase.

Totuși, fostul lider PSD a infirmat acum acest zvon și a spus că nu a avut nicio legătură fosta lui iubită cu divorțul.

Citește și  Câţi bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un program de 2 ore. Suma nu e deloc mică

Invitat în cadrul emisiunii „În oglindă”, Liviu Dragnea a vorbit despre relația cu Irina Tănase, dar și despre adevăratul motiv al divorțului de fosta soție, Bombonica Prodana.

„Pur și simplu nu am mai rezistat la această tensiune. Nu e făcută dintr-un aluat dur, atunci au fost niște ani urâți, eram hăituit, urmărit, cercetat, telefoane ascultate, și ale mele, și ale copiilor. Greu de imaginat. Și nici nu am chef să explic. A cedat, pur și simplu. Și i-am respectat decizia.

Când mi s-a propus să merg prefect, în decembrie 1996, și am zis că da, ea a plâns foarte mult. Și a zis că pasul ăsta, într-un final, nu o să ne facă bine.

Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat. (…) Nu pot să am regrete și nu vreau să discut despre… E o femeie pe care am respectat-o și o respect, fosta mea soție, mama copiilor mei”, a declarat Liviu Dragnea în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și  ”Poate de asta s-a ales praful de această căsătorie”. Ce s-a întâmplat la nunta lui Bănică cu Mihaela Rădulescu

Despre Liviu Dragnea se cunoaște cu ce se ocupă, în prezent. Se poate afirma că fostul politician s-a reprofilat: acum, are propria lui emisiune culinară, care poate fi vizualizată pe platforma YouTube.

Ce implicare a avut Irina Tănase în divorțul lui Liviu Dragnea

S-a scris despre liderul PSD că a divorțat de Bombonica Prodana din cauza Irinei Tănase, cu care a avut o relație timp de câțiva ani. Nu în ultimul rând, Liviu Dragnea susține că presa de scandal l-a asociat cu tot felul de femei, cu care nu a avut nicio legătură.

„Nu. Nu am divorțat eu, soția a cerut. Și repet, i-am respectat decizia. Apoi, mi-aduc aminte, astă vară, că apăruseră niște articole că am fost cu Oana Leonte plecat din țară.

Într-o zi au zis că în Republica Dominicană, într-o zi în Brazilia. Fraților, eu nu am nici pașaport. Nu puteam să merg cu omul ăla undeva. Deci nu am avut legătură cu fata asta și nici nu am, dar se tot continuă.

Citește și  Laurențiu Reghecampf a dat-o în bară la emisiunea lui Denise Rifai. Anamaria Prodan anunță că-l distruge

Eu nu cred în coincidențe. Pe mine nu mă afectează. Pe ele sigur că le afectează, două fete tinere care sunt târâte în această minciună.

Sper să înceteze. Campania de manipulare și asmuțire împotriva mea a populației din România a fost de o intensitate uriașă, de un profesionalism de admirat și foarte scumpă”, a mai precizat Liviu Dragnea.