26 27

Cu ce se ocupă fosta solistă de la Hi-Q? Dana Nălbaru a renunțat la muzică pentru afaceri

Dana Nălbaru, 46 de ani), fosta solistă a trupei Hi-Q, a lăsat muzica pentru familie, iar apoi a început să facă bani. Și-a deschis propria afacere, împreună co soțul ei, actorul Dragoș Bucur.

Cu ce se ocupă acum Dana

Cine o urmărește pe Instagram știe că acum se ocupă cu altceva, iar alegerea ei a luat prin surprindere foarte multă lume.

Dana Nălbaru s-a lăsat de mult de muzică și acum e antreprenoare destoinică, alături de soțul său, actorul Dragoș Buucr. Cei doi și-au deschis, recent, o brutărie artizanală, în zona Otopeni.

Dana poate fi văzută zilnic cum robotește la afacerea din Ilfov, cot la cot cu angajații ei. Cântăreața nu doar supervizează cum merg treburile, ba chiar pune osul la munca de jos, cum vine vorba.

”Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru.

Cineva se mira că ‘aia de la Hi-Q face reclamă’ unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune.

Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a scris Dana Nălbaru pe pagina ei de Instagram.

 Artista le-a dezvăluit fanilor de unde pot achiziționa produsele realizate de ea, dar și care prețurile pentru comercializarea acestora. Dana se poată lăuda cu produsele sale, având o gamă variată și folosind produse bio.

Citește și  FOTO Cum arată vila spectaculosă în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Are o suprafață de peste 600 de metri pătrați