Cu cine a plecat la mare Bianca de la Puterea dragostei

Ar face orice ca să-l uite pe Livian. Cu cine a plecat la mare Bianca de la Puterea dragostei.

Încearcă să-și revină după despărțirea de Livian. Cu cine a plecat la mare Bianca de la Puterea dragostei.

Cu cine a plecat la mare Bianca de la Puterea dragostei 

Suferă enorm după despărțirea de Livian și a plecat să se relaxeze. Cu cine a plecat Bianca de la Puterea dragostei la mare? Alături de două persoane pe care le iubește enorm, mama și sora sa. Aceasta și-a anunțat faniică vrea să uite de durere și să încerce să se simtă bine. „Am reușit să fac curățenie în toată casa. Și am uitat sp vă dau o veste. Urmează mâine să mă duc la mare, cu sora mea și cu mama. Mergem un pic să ne relaxăm și să ne distrăm”, a anunțat Bianca la o lună după ce a revenit în România și s-a mutat în București. Bianca simte nevoia să stea cât mai mult alături de familia sa, după o perioadă în care nu s-au mai văzut.

Vrea să rămână prietenă cu Livian

Întrebată ce mai simte pentru acest bărbat și dacă va rămâne prietenă cu el, Bianca a dat lămuriri clare: “Sincer, mi-aș dori să rămânem prieteni, pentru că noi am trecut prin foarte multe lucruri grele și mi-a fost aproape în momentele alea, deci clar putem să fim prieteni. Eu i-am spus, dacă are nevoie de mine, oricând poate să mă contacteze și el la fel mi-a spus, oricând ai nevoie de ceva, te pot ajuta. Nu o să fim prieteni la cataramă niciodată, însă am spus, dacă are nevoie de ajutor, o să îl ajut”.

livian

Care a fost motivul despărțirii dintre Bianca și Livian

Bianca și Livian, câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei nu mai formează un cuplu, deși au trecut prin multe despărțiri și împăcări. Livian a explicat care a fost motivul despărțirii: „Sunt anumite situații care m-au deranjat. Nu sunt chiar așa cum pretind a fi. O să zic doar unde nu e adevărat, să nu trăiască alții cu impresia că eu sunt nu știu cum. În momentul de față Bianca nu este blocată pe Instagram la mine. Bianca m-a blocat atunci, m-a adăugat la prieteni, dar eu nu i-am mai dat din cauza discuțiilor pe care le-am avut.

Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.