Cu cine se iubește fiul cel mare al lui Adrian Mutu

Ajuns la 18 ani, Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu a întâlnit iubirea. Cu cine se iubește fiul cel mare al lui Mutu.

A devenit major și a cunoscut fata care i-a luat mințile. Cu cine se iubește fiul cel mare al lui Mutu.

Cu cine se iubește fiul cel mare al lui Adrian Mutu

Este major și de acum încolo ia singur decizii. Cu cine se iubește fiul cel mare al lui Mutu? Cu o superbă tânără din România, elegantă și cu trăsături de fotomodel. Cine este acesta? Se numește Maria Vlăduțu și cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. De altfel, Mario a postat pe instagram o fotografie cu cei doi. Lângă fotografie, apare bineînțeles și un comentariu care spune totul: Viața mea.

alexandra dinu

Mesaj emoționant de la Adrian Mutu

Cu ocazia majoratului, tata Adrian Mutu i-a făcut fiului său cea mai emoționantă declarație de dragoste: „La mulți ani, băiatul meu! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!”.

Alexandra Dinu se iubește cu o vedetă de la Hollywood

Chiar dacă viața nu a fost mereu darnică cu ea, frumoasa Alexandra Dinu și-a revenit. Ea locuiește la Hollywood și se iubește cu o vedetă de acolo. Este vorba de superstarul Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii ”Loving Pablo”. Ea spune că e fericită pentru că a găsit pe cineva care îi iubește băiatul și este un tată extraordinar.

„Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată”, a povestit Alexandra Dinu pentru România TV.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.