Cu cine se iubește Florin Ristei. Arată bestial și i se spune Pantera

Este oare Naomi Hedman, concurenta de la X Factor iubita lui Florin Riste? E posibil, pentru că femeia care arată bestial a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de cântăreț.

Când a văzut-o pe scena de la X Factor, Florin Ristei a rămas fără cuvinte. Pantera arată bestial și a tot fost văzută alături de jurat.

Cu cine se iubește Florin Ristei. Arată bestial și i se spune Pantera

I-a luat mințile Naomi Hedman lui Florin Ristei? Sunt aceștia doar buni prieteni? Sursele spun că aceștia ar fi mai mult decât atât, mai ales că sunt împreună în week-end-uri și pozează ca doi îndrăgostiți. Potrivit viva.ro, Pantera neagră a pus pe instagram un videclip în care este în mașina lui Ristei. Asta n-ar fi nimic, dacă nu ar fi apărut un bagaj dar și un emoticon că cei doi au plecat în vacanță. Nici Florin nu a stat pe gânduri și a postat o altă fotografie unde Naomi are brațele în jurul gâtului său.

florin ristei

 Cine e Naomi Hedman

Toți jurații de la X Factor au rămas fără cuvinte când pe scenă a apărut cea supranumită Pantera, alias Naomi Hedman. Tânăra în vârstă de 29 de ani a început să se afirmă odată ce a participat la un show britanic, numit «Ex on the beach». Ulterior, femeia a lansat o piesă alături de un cântăreț străin. Cu alte cuvinte nu este deloc începătoare în muzică. Mai mult, din postările acesteia se înțelege că se cunoaște cu Nicki Minaj. Iar cele două ar colabora la un proiect muzical. De altfel, Naomi pare să facă parte din echipa de promovare a unui produs marca Nicki Minaj.

Potrivit presei britanice, Naomi a iscat multă controversă în cadrul reality show-ului «Ex on the beach», ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie. ”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, a spus Ștefan Bănică când a văzut-o pe scena de a X Factor.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.