Cu cine se iubește Theo Rose. Ce legătură are cu nea Mărin

Frumoasa cântăreață Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Leonte, nimeni altul decât nepotul lui Nea Mărin.

Theo Rose a intrat în familia simpaticului nea Mărin. Asta pentru că de trei ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu nepotul acestuia.

Cu cine se iubește Theo Rose. Ce legătură are cu nea Mărin

Frumoasă, talentată și plină de șarm, Theo Rose este una dintre cele mai fericite femei. Pentru că iubitul său, nimeni altul decât nepotul lui nea Mărin o tratează ca pe o prințesă. Cei doi sunt împreună de trei ani și nu-și mai văd viața unul fără celălalt.

„Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez.”, a spus Theo Rose, pentru viva.ro.

Citește și  Theo Rose spune tot adevărul. De ce nu a acceptat să bată palma cu Kanal D

theo rose

Alex îi face cele mai frumoase surprize

Un lucru de apreciat la tânărul îndrăgostit, este că reușește mereu să o surprindă pe Theo Rose, cu tot felul de surprize. „Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în putință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi. Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge.

Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează. Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic… E superb! Defectele lui ar fi următoarele: e dezordonat, iar asta mă scoate din sărite de cele mai multe ori. Se enervează foarte rar, dar, atunci când o face, îşi revine foarte greu, şi asta mă agită teribil în acele situații. Şi aici se cam termină lista cu defectele lui Alex.”, a mărturisit Theo Rose.

Citește și  Șoc în showbizz-ul românesc. Cântăreața Theo Rose l-a părăsit pe nepotul lui nea Mărin

Încă nu se gândește la căsătorie

Chiar dacă spune că un astfel de bărbat întâlnești rar, Theo Rose a mărturisit că gândul căsătoriei o sperie: „Până acum doi ani, îmi doream să mă căsătoresc şi să devin mamă rapid. Să fiu mama mândră şi tânără a trei copii superbi. De doi ani au început să mă cam sperie aceste gânduri. Probabil pentru că simt că se apropie vârsta când aş putea face aceşti paşi şi realizez ce presupune o viață de familie şi cât de nepregătită sunt pentru nişte responsabilități atât de mari.”

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.