Cu cine se iubește unul dintre marii actori ai României. Are o iubită cu 42 de ani mai mică

Nu e român care să nu-l iubească pe actorul genial Ion Haiduc. Puțini știu însă că acesta are o iubită cu 42 de ani mai mică.

Iubita sa este mai mică cu 42 de ani, dar asta nu înseamnă că cei doi nu sunt mai fericiți ca niciodată.

Cu cine se iubește unul dintre marii actori ai României. Are o iubită cu 42 de ani mai mică

Ea are 30 de ani, el 72 de ani. Vârsta nu a fost un impediment să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Cum a cunoscut-o celebrul actor Ion Haiduc pe care i-a furat inima? Pe facebook. Iar  de atunci au trecut nouă ani. Actorul din serialul ‘Vlad’, de la PRO TV, a văzut-o prima dată când avea doar 21 de primăveri. Cu doar câteva zile în urmă, pe 2 octombrie,  Alexandra Aga a făcut 30 de ani, iar cei doi au serbat ziua de naștere la fel de îndrăgostiți.

ion haiduc

Cum a început totul

Mândru de o asemenea femeie, Ion Haiduc a povestit cum s-au cunoscut. „Întâlnirea noastră este, poate, una din poveștile frumoase care le știu eu. Are o notă foarte serioasă, în ciuda diferenței dintre noi doi. Alexandra era studentă în anul II, abia îl începuse și era la Mircea Rusu studentă, la UNATC.

A vrut să vadă o repetiție la Teatrul Național. S-a dus la Stănciulescu, la regizor, dar actrița principală a zis că nu dă drumul la nici un fel de student, că la repetiții actorul e cam în fundul gol. Ceea ce e adevărat. Lumea își face o altă impresie. Alexandra a fost desumflată rău. Și mi-a scris pe Facebook dacă poate să vină la o repetiție. Eu i-am răspuns că o accept, i-am dat numărul de telefon”, a mărturisit Ion Haiduc, potrivit click.ro. În acest moment, cei doi sunt actori la Teatrul Nottara, Alexandra fiind angajată chiar de iubitul său. Despre iubita lui Ion Haiduc se știe că a fost și concurentă în emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.