Cu el s-a iubit Lora și nu a știut nimeni până acum

Trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Ghenu, dar s-a iubit în trecut cu un personaj celebru de care nu a știut nimeni.

Cântăreața Lora a făcut o declarație incendiară. S-a iubit cu celebrul Iulian Moga și nimeni nu a știut până acum.

Cu el s-a iubit Lora și nu a știut nimeni până acum

În direct, la Măruță la ProTV, Lora a făcut o declarație cu adevărat incendiară. Vedeta a spus că unul dintre iubiții săi a fost chiar Iulian Moga. Iulian Moga”. „N-a aflat presa, dar noi am fost împreună. I-a reușit cucerirea acum 10 ani sau 11. Eram puștani amândoi. Am fost iubiți vreo două luni”, a declarat artista.

 

Motivul divorțului de Dan Badea a fost violența

În vârstă de 37 de ani, Lora a fost căsătorită cu renumitul comedian Dan Badea, dar din nefericire cei doi s-au despărțit după doi ani de mariaj. “Regret nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum.(…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a spus solista.

Citește și  Horoscop 9 noiembrie 2020. Ce vă așteaptă în plan amoros în 2021

ghenu si lora

A primit și inelul de logodnă și o verighetă

În prezent, Lora face un cuplu cu Ionuț Ghenu. Aceasta a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de două ori de acesta. „Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a susținut Lora la o emisiune de televiziune. Tot Ghenu este și managerul Lorei, ajutând-o mult în viața sa profesională. Ionuț este fostul iubit al actriței Doinița Oancea. Aceasta a acuzat-o pe vedetă că i-ar fi furat iubitul şi că s-a prefacut că îi este prietena, dar cei doi și-au văzut de relația lor de iubire.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.